Com arribar

En cotxe:

  • Des de Cambrils:per l’A-7 fins als voltants de Vila-seca i després per la C-14, vers Montblanc. Arribar al desviament La Selva del Camp - Vilallonga, situat al pont elevat damunt la carretera y prendre direcció a la Selva del Camp.
  • Des de Salou:por la C-14, vers Montblanc. Arribar al desviament La Selva del Camp - Vilallonga, situat al pont elevat damunt la carretera y prendre direcció a la Selva del Camp.
  • Des de la Pineda Platja:per l’A-7 y després per la C-14, vers Montblanc. Arribar al desviament La Selva del Camp - Vilallonga, situat al pont elevat damunt la carretera y prendre direcció a la Selva del Camp.

En autobús:

La companyia Plana realitza el recorregut fins a Reus des de Cambrils, passant per Salou i la Pineda Platja. A l’estiu la freqüència de pas és d’uns 30 minuts i a l’hivern, cada hora, aproximadament.

Una vegada a Reus a l’Estació d’Autobusos agafar la línea discrecional de la Hispano Igualadina

Per consultar horaris Hispano Igualadina: http://www.laselvadelcamp.cat/media/0000019000/0000019318.pdf

Des de l'Aeroport de Reus

L’aeroport de Reus està situat a 3 km de Reus i a uns 10 km de la Selva del Camp, connecta amb diferents destinacions europees i espanyoles, principalment a través de la companyia Ryanair, com: Palma de Mallorca, Santiago de Compostela, Santander, Sevilla, Ibiza, Bruselas (Charleroi), Eindhoven, Marrakesh, Nador, Paris Beauvais, , Düsseldorf (Weeze), Croàcia, Dublin, Londres-Stansted, Milán (Bergamo), Bristol, Glasqow (Prestwick), Liverpool, Maastricht, Pisa, Venecia-Treviso, Londres-Luton, Knock, Birmingham, East Midlands, Francfort-Hahn, Memmingen (Munich West) Cork

En autobús:

Des de l’aeroport, es pot agafar la línia núm. 50 dels autobusos municipals de Reus, fins a l’estació d’autobusos, on s’ha de fer canvi, agafar la Compañia Hispano Igualadina, que fa la línea Valls – Reus, passant per la Selva del Camp.

Per consultar horaris Transport de Reus: Reus transport

Per consultar horaris Hispano Igualadina: http://www.laselvadelcamp.cat/media/0000019000/0000019318.pdf

El mateix procés en sentit invers La Selva del Camp – Aeroport de Reus, farem

En taxi

La parada de taxis es troba davant de la porta de la terminal d’arribades de l’aeroport. També si s’ha previst amb antelació hi ha servei de taxi a la Selva amb que es pot contactar: Taxi Salvat:  telèfon 609 486848 / Taxi José Yeste: telèfon 693 488857.

En cotxe

L’aeroport compta amb un servei de lloguer de cotxes i amb un aparcament públic amb capacitat per a 546 vehicles particulars.

DES DE LA CIUTAT DE BARCELONA

En cotxe

Reus està situat a 110 km al sud de Barcelona, a poc més d’una hora en cotxe. L’accés més ràpid i còmode és per l’autopista AP-7, prenent la sortida 34 i seguint en direcció a Reus per la T11.

En tren

Per consultar els horaris: Renfe

En autobús

En Autobús la companyia Hispano Igualadina connecta la ciutat de Barcelona amb Reus, des de Reus, veure opcions d'arribar a La Selva del Camp