Festes i esdeveniments

El Mas d'Iglésies acull la Biblioteca i l'Arxiu municipal i altres serveis públics de cultura i lleure especialment dedicat als joves (Espai Jove, Ludoteca)

La vila té nombroses associacions i entitats. Per valor patrimonial cal destacar les societats Ateneu (el Casino) i La Defensa Agrària, que mantenen sala de teatre i cafè.

Les entitats esportives tenen la seu social al Pavelló Municipal d'Esports o al Casal d'Entitats, al carrer de l'Horta.

El Casal d'Avis i de l'Associació l'Alzina acull, sobretot, activitats per als jubilats i pensionistes i les persones en disminució, en el seu cas. Disposa d'un cafè i àmplia sala d'actes.

La Selva del Camp compta amb un ric i variat CALENDARI FESTIU.

A Selva del Camp celebra la seva festa major d'estiu al juny i la festa major d'hivern al novembre, dedicada a sant Andreu. La Fira té la cita anual el darrer cap de setmana d'octubre. Altres celebracions destacades a la vila són la festa de Sant Antoni Abat amb la celebració dels Tres Tombs, el Carnaval i la revetlla de sant Joan. El Corpus conserva la tradició de les catifes florals i, de les festes gremials, sobreviu la de Sant Isidre, festa de la pagesia, amb la mostra floral del Grup de Dones. El primer diumenge d'agost es celebra el septenari  de la mare de Déu de Paretdelgada.

Cal esmentar la representació el 15 d'agost del Misteri de l'Assumpció de la Madona Santa Maria, que des de 1983 recupera un text en català del segle XIV i els cants gregorians propis de l'època.

El Festival de Cultura Jove omple la vila d'activitats i concerts i s'acostuma a celebrar entre març i abril. El certamen de cinema Ocular, la segona quinzena de juliol, presenta cada any una selecció de curts a concurs.