Notícies

Dv, 30/10/2015
Aprovació del Projecte "Treball als Barris 2015"
Ja ha estat resolta la convocatòria del Servi d'Ocupació de Catalunya (SOC), EMO 758/2015, de 17 d'abril, de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social "Treball als Barris".
Dg, 25/10/2015
La Fira 2015 de la Selva del Camp s'ha inaugurat aquest dissabte, de la mà de les autoritats, encapçalades per l'alcalde de la vila, Jordi Vinyals, i el regidor de la Fira, Josep Masdéu. Enguany, la personalitat convidada encarregada de donar el tret de sortida ha estat el President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer.
Dt, 13/10/2015
Del dissabte 24 d'octubre al diumenge 25, el programa del Fira 2015 omplirà de gom a  gom el carrers de la Selva de Camp. La inauguració ofical tindrà lloc el dissabte, a les 11 del matí, amb la concentració de les autoritats i les entitats al Castell de Paborde. A dos quarts de 12 del migdia tindrà lloc un dels actes més especials de la Fira amb la descoberta del monolit commemoratiu dels 850 anys de la carta de Repoblació de la Selva.
Dc, 08/07/2015
Els sis guanyadors de la IV Campanya de comerç al Nucli Antic , realitzada durant tot el mes de juny, van recollir els seus premis el passat dia 7 de juliol. El lot, valorat en més de 2.000 €, està  format per productes i serveis molt diversos que permetrà que els guanyadors coneixin els 30 municipis de Catalunya que participen a la campanya.
Dl, 06/07/2015
Gracia Sancho, María Teresa Gómez i Òscar Martínez han estat els guanyadors de la IV campanya "Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir".
El passat dimecres 1 de juliol es va realitzar el sorteig públic del lot de productes de la IV campanya Barris antics: molt per descobrir molt per oferir. Els 23 comerços del nucli antic adherits a la Camapanya van repartir  durant tot el mes de juny més de 6.000 butlletes entre els seus clients per a participar al sorteig de lot valorat en més de 2.000 euros.
Dl, 08/06/2015
De l'1 al 30 de juny comprar als establiments del municipi té premi
Durant tot el mes de juny una cinquatena de comerços del municpi repartiraran vals de descompte i obsequis als seus clients amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local. Aquesta és una iniciativa promoguda per l'Oficina del Nucli Antic a través del Pla Barris  i que aquest any a comptat amb el suport  i col.laboració de l'associació de comerciants  i empesaris del municipi.
Dt, 02/06/2015
Per quart any consecutiu els comerços del nucli antics'adhereixen a la campanya Barris antics molt per oferir molt per descobrir. Aquest any ja són 30 els municipis de Catalunya  amb pla de barris al seu nucli antic els que hi que participen. Qualsevol persona que compri al nucli antic podrà entrar al sorteig d'un lot de productes i serveis dels trenta municipis participants. El sorteig es farà públic el dia 1 de juliol a les 13:30h a l'Ajuntament.
Dg, 26/04/2015
El proper diumenge dia 26 d’abril de 9 a 13h del matí a la Plaça de l’Ajuntament, es celebrarà per quart any consecutiu la Botifarrada popular. L’esmorzar constarà de pa amb botifarra o llonganissa al preu d’1 euro, els beneficis del qual aniran destinats a la Lliga contra el Càncer i Càritas del municipi.
Dt, 21/10/2014
25 i 26 d'octubre
Com és habitual, el darrer cap de setmana d’octubre la Selva es prepara per celebrar la Fira. Com a novetat, els estands de les entitats estaran ubicats a l’Avinguda Puig i Ferreter. La inauguració es durà a terme el dia 25, dissabte, a partir de les 12 del migdia i es comptarà amb l’Honorable Sra. Neus Munté i Fernández, Consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya com a convidada d’honor. Des d’aquí us podeu descarregar el programa d’actes.